Înscrieri Târg de mărțișor „Drag de tradiții”

Înscrieri Târg de mărțișor „Drag de tradiții”

 

Cei interesați sa devina expozanți la Târgul de mărțișor „Drag de tradiții”, organizat de RAEDPP Constanța în perioada 24 februarie – 2 martie 2020, între orele 12:00 – 20:00 pe aleea pietonală de pe strada Ștefan cel Mare (în fața centrului comercial Tomis Mall) se pot înscrie online, printr-un e-mail la adresa marius.poparizu@raedpp-constanta.ro .

 

Detalii despre eveniment:

Târgul de mărțișor „Drag de tradiții” este un eveniment ce vine în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea unor cadouri cu ocazia Zilelor de 1 și 8 Martie, cu o selecție de mărțișoare și daruri speciale. Târgul va aduna laolaltă meșteri populari, artiști plastici, producători de bijuterii și accesorii handmade, cosmetice naturiste, produse de artizanat, flori etc.

Pentru participarea în cadrul acestui eveniment, organizatorul – RAEDPP Constanța – va pune la dispoziție spații de tip corturi (3 x 3 m) pentru comercianți.

 

Pentru confirmarea înscrierii și alte detalii:

Vă rugăm să confirmați participarea la târg până vineri, 31 ianuarie, descriind produsele pe care doriți să le comercializați și atașând link-uri către blog/portofoliu online (dacă este cazul).

ATENȚIE! Vă rugăm să transmiteți cât mai multe informații, incluzând detalii despre implicarea personală în producerea articolelor și despre materialele pe care le folosiți. Vă rugăm să ne transmiteți, de asemenea, dacă sunteți meșter popular, artist plastic sau dacă produsele pe care doriți să le expuneți sunt handmade sau sunt produse naturiste de îngrijire (obținute folosind ingrediente naturale).

Persoana de contact – Marius Poparizu 0740.104.097

Înscrieri Târg de mărțișor „Drag de tradiții”